Oldalak

2013. október 14., hétfő

Captured Ch5.




Harry az iskolaújság fényképésze, Louis a futball csapat kapitánya. Harry soha nem értette meg, miért utálja Őt az iskola sztárja. Ki volt szolgáltatva Louis-nak, aki folyamatosan nevetségessé, kétségbeesetté tette. Bármit megtett, hogy elkerülje a megaláztatást. Akkor miért kezdenek szikrák repülni, mikor megkérik, hogy készítsen képeket a csapatról a közelgő nagy meccsig.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kedves Olvasó!
Mint oly' sokszor elmondtam, bár nem én írom ezt, csupán fordítom, mégis remélem, tetszik, és segítek vele valamicskét. Ja, és beértük az eredeti blogot, így mostantól úgy fogom feltenni a részeket, ahogy az írónő szokta, vagyis egyesével, míg ki nem gyűlik egy-egy rész.
Az eredeti tumblr: ROCKITROCKET

10 megjegyzés:

  1. úúúúúú imádom ezt a képregényt és köszönöm hogy fordítod és összerakod!:DD<3

    VálaszTörlés
  2. Imádom, nagyon jó!! :) Zayn olyan aranyos volt! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye ?! Én is egyfolytában vigyorogtam, miközben szerkesztettem :D

      Törlés
  3. ááááááááááááááááááááá imáádom *-* Annyira jó hogy lefordítod ezekt a részeket :DD
    Siess!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen teszem, remélem, segíthetek vele :)

      Törlés
  4. szia ! van ojan blog ami nem ijen hanem hogy lányokat szeretnek(szépen fogalmazva :DD ) ..am ezeket terajzoltad mart ha igen baromi jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát sajnos ezt nem tudom, én eddig nem találkoztam olyannal, de biztosan van. Nem én rajzoltam, mint az már sokszor leírtam csak fordítom magyarra. De örülök, hogy tetszenek a rajzok, az eredeti tumblr linkje a fejezet végén :)

      Törlés
  5. El sem tudom mondani,hogy mennyire hálás vagyok neked,amiért lefordítod ezt a szuper képregényt<33 Eddig még soha nem láttam ehhez hasonlót,de nagyon tetszik,beleszerettem az egész történetbe és imádom*-* Neked köszönhetem,hogy elolvashatom,mert Angolul nem sokat értenék belôle:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, mikor először rátaláltam. Elsőre beleszerettem, és még nem láttam ilyet. Örülök, hogy tudok segíteni a fordítással :)

      Törlés

Music Note 4