Oldalak

2013. november 11., hétfő

Award #6



Köszönöm szépen Pakkör Pítör-nek. Igazán hálás vagyok a bíztató szavakért is, és a díjért is. És bevallom, hogy imádom a neved! Mindig a Pókember jut eszembe róla. Vagy tényleg onnan jött? #hahaha 


 Szabályok:
1. Írj magadról 11 dolgot!
2. Válaszolj 11 kérdésre!
3. Tegyél fel 11 kérdést!
4. Küld tovább 11 embernek!

11 dolog rólam:
1. Szeretem a zenecsatornákat.
2. Ha már úgyis olyan blogot írok, amin sok a fiúxfiú történet, akkor elmondom, hozzám ez hogy kapcsolódik.
3-10. Az egyik barátnőmmel, Csillussal buliztunk régen együtt, és beszélgettünk. Bemutatott két barátjának, akik full extrás pasik voltak. A fülem két fele állt, mikor megtudtam, hogy sajnos semmi esélyem nincs nálunk. Fogalmam sem volt róla, hogy melegek. Nem látszott rajtuk. Persze feltűnt, hogy gyakran néznek egymásra sokáig, és egymás mellett ülnek, meg már-már vészesen közel vannak a másikhoz, a közös táncról nem is beszélve, de azt hittem, hogy csak sokat ittak. Aztán egyszer megfogták egymás kezét, és az ülőhelyeinknél megcsókolták egymást. A szemem kikerekedett, mire Csillus csak nevetett mellettem, Ő tudta. Idősebb volt nálam, már 24, de nem tudtam kivenni a srácok életkorát. Arra gondoltam talán 19-20 körül lehetnek. Nem váltottak komoly csókot, éppen csak egy szájra puszit, de mindketten szerelmesen belepirultak. Igazán aranyos volt. Aztán elmesélték nekem, hogy valójában már 26 évesek, és a legénybúcsújukon találkoztak, ami éppen együtt volt egy bárban. Mindketten egy modellnek illő csajt jegyeztek el, mutattak róluk képet. Aztán az esküvőjük napján mindketten faképnél hagyták a csajokat az oltárnál, és leléptek együtt, mint a filmekben. A szemem majd' kiesett a helyéről, mikor megtudtam. Csillus is mellettem, azt mondta, hogy tiszta idióták, hogy két ilyen csajt ott hagytak, de Ők csak megrántották a vállukat, és egymásra mosolyogtak. Olyan aranyosak voltak, tényleg nagyon szerették egymást.
11. Szóval ez volt rám olyan hatással, hogy elé hamar megszerettem Larry-t, miután láttam melegeket élőben.

Válaszaim:
1. Mik a kedvenc Bromanc párosaid?
Igazából mindet szeretem, de egyértelműen Larry a kedvenc, aztán Ziam jön.
2. Mit tennél ha a legjobb barátnőd/barátod-ról kiderülne hogy ismerőse a kedvenc hirességednek?
Megkérném, hogy vigyen el bulizni velük. Hisz ott a legegyszerűbb ismerkedni.
3. Szereted a Hooligans-t?
Nem utálom őket, de nem is szeretem.  
4. Pop,Rock vagy Rapp?
Pop.
5. Mi a hobbid?
Szeretek futni és röpizni, de szabadidőmben inkább írok.
6. Van, amit meg változtatnál magadon?
Az arcommal nem vagyok kibékülve. Szívesen kicserélném a bőröm egy makulátlanra, de azt hiszem ez a korommal jár, ahogy a szülők mondják.
7. Mit csinálnál, ha....: épp sétálnál az utcán, és egyszer csak furcsa hangokat hallanál, egy közeli sikátorból, mire kíváncsi leszel és oda mész megnézni. És akkor meg látnád Harry-t és Louis-t ahogy épp szórakoznak. Mit tennél?
Ez lehet perverzül fog hangzani, de már olyan sokat írtam erről, hogy elbújnék, és végignézném őket. #hahaha
8. Tudod ki az a Matt Bomer?
Ha jól tudom, egy színész. Ugye jól tudom?
9. Mi a legcikibb dolog, ami eddig történt veled?
Hát sok ciki dolog történt már velem, de most pont egy sem jut eszembe, szóval leírom azt, ami most történt velünk Angliában barátnőmmel.
Az Oxford Street-en voltunk, és meg volt szabva, hogy fél 7-re vissza kell érni a találkozóhelyre, ami a tér volt az elején. Rengeteg időnk volt, három óránk, így nyugisan elindultunk keresni egy Starbucks-ot, mivel annak ellenére, hogy este volt, elég szoros volt a programunk, így igényeltük már a koffeint. Sokat mentünk, mire találtunk egyet, ahol sikeresen flörtölt velem a cuki pasi, és még smiley-t is tett a poharamra. Aztán mivel kávéval nem mehettünk be az üzletekbe, így tovább sétáltunk egyenesen. Megittuk a kávénk, és sok helyre bementünk, de úgy döntöttünk, hogy a márkás ruhák helyett ideje lenne venni szuvenirt is, így bementünk egy ajándékboltba. Bent a sapkákat néztük az üvegvitrin felett, mikor egy arab eladó elég feltűnően rátámaszkodott a vitrin tetejére, próbált feszíteni, és igencsak perverzül az arcunka lehelte, mintha ez szexi lenne: "Hello". Így aztán 180 fokos fordulatot vettünk, és elindultunk ki, de még jött utánunk, és győzködni akart minket mindenre. Úgy siettünk, hogy rossz fele indultunk el az üzletből kijövetelben, de mi azt hittük, az vezet vissza a találkozó helyére. Aztán csak feltűnt, hogy azt a boltot még nem láttuk, és végül megálltunk a Point Centre "felhőkarcoló" aljában, és lenyugtáztuk, hogy eltévedtünk, így elindultunk vissza. Nem tudom, milyen hosszú az Oxford Street, de több km-t is sétáltunk 20 perc alatt, így időben visszaértünk fél 7-re. Aztán másnap ismét elmentünk mellette, és akkor kérdezte meg az idegenvezető, hogy látjuk-e ott azt az épületet, ami az elejétől, ahol nekünk volt gyülekező, két centisnek tűnt. Elmagyarázta, hogy az a Point Cenre, és az az Oxford Street vége. Ismétlem az elejétől két centistisnek tűnt az a böhöm épület. Úgy égett a fejünk, ott röhögtünk, hogy "el ne merd mondani bárkinek is, hogy addig elmentünk". Szóval kétszer végigmentünk az Oxford Street-en oda-vissza. #best
10. Mit reagálnál, ha meg látnád ahogy, Zayn és Harry tapizza Louis-t, aki próbálja őket vissza fogni, de nem nagyon jön össze neki?
Ismét csak azt mondanám, hogy amilyen perverz vagyok, és amennyit írtam már ilyet végignézném, mi lesz belőle.
11. Mit szeretsz a legjobb barátodban/barátnődben? Szerinted ő mit szeret benned?
Semmi nem szeretek benne. Igazság szerint mindent, de ez már olyan, mintha semmit, hisz már 10 éve együtt vagyunk. Ilyenkor már ismerem, mint a tenyerem, és nincs újdonság, de pont ez a szép benne. Szerintem Ő is így van velem.

Kérdéseim:
1. Mikor kezdtél blogolni?
2. Mi a hobbid?
3. Milyen zenét hallgatsz?
4. Milyen blogok fognak meg igazán?
5. Sírtál már blogon/könyvön/filmen?
6. Mi a fő célod az életben?
7. Ha tehetnéd, változtatnál valamit magadon?
8. Kedvenc város?
9. Mik a terveid a közeljövőre?
10. Melyik szó jellemez téged igazán?
11. Reggelente mennyire könnyen készülsz el?

Küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Music Note 4