Oldalak

2013. december 27., péntek

Some of my drawings.

Sziasztok!
Ne értsétek félre, nem azért teszem ki ide Őket, hogy kommenteket, véleményeket várjak, de persze kíváncsi vagyok rá. A valódi oka, hogy jobban megismerhessetek. Vannak benne egészen frissek, például a képregény mai alkotásom, de van benne két éves rajz is. Csak el akartam mondani, hogy amikor ihlethiányom van, ezek készülnek, és gondoltam, érdekel titeket. Ha rajzolok, közben zene szól a felemben, és mindenfele jár az agyam, így megszületik az adott történet vagy éppen a folytatása. Tudom, nem valami nagy szám, és igazán nem akarlak untatni titeket itt ezzel, de gondoltam, ihletet adhat valakinek, ahogy nekem is sokszor, és megismerhettek.
Ui.: A képre kattintva, nagyobb lesz. 
                                                                                                                                                                                            xoxo      Zsoo

One Direction Drawings:


 







Other lyrics:




Others: 






Signatures: 


14 megjegyzés:

  1. állati lett mind!*-* hogy tudsz ilyen jól rajzolni? *-*

    VálaszTörlés
  2. Szépek. A két toll, és a csaj nem tetszik, de a többi nagyon jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha, megesik, hogy valami nem sikerül jól :D

      Törlés
  3. Nekem csak a cigis csak nem tetszik,szerintem az lehet a régi. Nem bánod ha viszek egyet-kettőt tumblrre?Ha megadod tumblr-ed odairok egy forrást is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a régebbi. Akartam feltenni portrékat is, de az istenért nem forgatta úgy a blogger, ahogy én akartam, és bénán meg nem töltöm fel. Viheted nyugodtan, örülök, hogy ennyire tetszenek. Sajnos nincs tumblr-m, egyszer próbálkoztam vele, de rájöttem, meghaladja a képességeimet. :D Így aztán megköszönném, ha ezt a blogot írnád oda forrásnak, nem tudom, ilyet lehet-e. :)

      Törlés
  4. Nagyon jók, nekem is csak a cigis nem tetszik, viszont a 2. tollat elfogadnám egy tetkónak :) tehetséges vagy *K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha, úgy tűnik, az a cigis nem nyerte el a tetszéseteket. Elárulom, hogy az akkor született, amikor "rossz" korszakomat éltem, és oltári baromságokat csináltam, csupán mert úgy tűnt, kezdek összeroppanni. Ebből lett az a rajz, bár tényleg kicsit aggasztó. :/

      Törlés
  5. huh..a rajzolás hoz is jól értesz:) a madár, meg a pisztoly nagyon tetszik xd...de főképp a pisztoly xd ügyes avgy nagyon:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, jól esik ezt olvasni :)

      Törlés
  6. Nagyon jók a rajzaid :) Valahol láttam már Őket, de most nem tudom, hogy hol... ja de, az instagramom? asszem :) már ott láttam, hogy nagyon ügyes vagy :) Nekem mindegyik tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Igen, párat láthattál már ott, vagy a másik lehetséges hely Facebook, ugyanis van egy One Direction-nel foglalkozó oldalam viszonylag nagy like-számmal, oda szoktam még kitenni Őket. Esetleg ott is találkozhattál velük. :)

      Törlés
  7. UUUUUU... én csak most találtam Rád és láttam ezeket..... VAAAAAAA...... ezek hihetetlen jók! nagyon nagyon nagyon jókkkkk!!!*-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek. Üdv nálam :)

      Törlés

Music Note 4