Oldalak

2014. március 25., kedd

Award #42

Köszönöm szépen Stella Dreamer-nak. Nagyon hálás vagyok, hogy rám is gondoltál, mikor megkaptad ezt a díjat.
                                                                                                                                  xoxo    Zsoo



Szabályok:
1. Rakd ki hogy kitől van a díj!
2. Írj magadról 11 dolgot!
3. Válaszolj 11 kérdésre!
4. Tegyél fel 11 kérdést!
5. Küld tovább 11 embernek!

11 dolog rólam:
1. A múlthéten nagyon felhúztam magam az edzésen.
2. Kicsit kiakadtam az öltözőben, mg a teremben is, mikor már kevesebben voltunk, hogy mi a francért jönnek olyanok, akiknek csak meg kell lennie az egy tesiróának, és nem is veszik komolyan?
3. Az edző is hallotta, és még jó páran, pedig nem vagyok ilyen típus.
4. De szerencsére meg is lett a hatása, ma fele csapat (a béna, nemtörődöm fele) nem jött, ellenben a edző visszahívta a régi, időseket gyakorolni.
5. Király volt az edzés, az "öregek" közül sokan még mindig nem tudnak szerválni, jó érzés volt, hogy leszerváltam őket. Büszkének éreztem magam.
6. Újonnan szerzett kedven számom Elyar Fox - Billion girls.
7. Tegnap reggel bekapcsoltam a Hits rádiót hifiben telefonról, és ez szólt benne. Azonnal leírtam jegyzetbe a refrént, hogy majd megkeresem a címét.
8. Egész nap ez járt utána a fejemben, hát lyukas órában telefonon megkerestem a címét a refrén alapján.
9. Nem szeretem az olyan énekeseket, akik ennyire magas, női hangon énekelnek, így Justin Timerlake-et sem csípem annyira.
10. Azonban Elyar Fox számai nagyon tetszenek, azt hiszem, várom az albumát.
11. Album mániás vagyok, nem tehetek róla. Éltetem a CD piacot.

Válaszaim:
1. Mikor és miért kezdtél el blogolni?
Az oly' gyakran feltett kérdés, lám ismét (hahaha): 2 és fél-3 éve, és csak az érzelmeim kifejezéséért, de ez mára már átalakult a saját magam és első sorban az olvasóim szórakoztatásává.
2. Hány éves vagy?
16.
3. Szereted más blogját olvasni?
Igen.
4. Miért?
Mert máshol nem nagyon akadok meleg történetekre, pedig nagyon csípem Őket.
5. Van házi állatod?
Van három kutyám, és két halam.
6. Mikor van a szülinapod?
Nov. 28.
7. Most tetszik valaki?
Az az igazság, hogy tudom, az előző díjban a kérdésre úgy feleltem, hogy még csak most lettem szabad, és nem akarok még újabb kapcsolatot, azonban azt hiszem az alatt a kapcsolatom alatt is mást szerettem, és nem azt a fiút teljes szívemből, csupán részben, akivel együtt voltam.
8. Miért tetszik?
Eddig igazából nem nagyon ennek vettem, azt gondoltam, csak segíteni akarok neki, mert mindig depressziós, de amikor ma elém ült, mivel a tanár nem jól hallotta, és úgy olvasta fel, amit írt...szenvedett a kiejtéssel, a cirill betűk olvasásával, nekem pedig teljesen megragadta a tekintetem. Olyan furcsán éreztem, akkor kezdett valami derengeni. Zöld szemei vannak, amikben alig látok valamit, pedig tudom, hogy sok gondja van, amiért ilyen szótlan, mégsem hagyja, hogy segítsek. Gyorsan beszél, és alig hallom néha, amit mond, de szeretem az ilyen pillanatokat, mert akkor közel hajolhatok hozzá, és megkérhetem, hogy ismételje el ismét. Na meg a feneke és a lába....hmm. Nagyon csinos. Arról nem is beszélve, hogy szintén röpizik, a fiú csapat legjobb játékosa.
9. Mit gondolsz a drogozásról, öngyilkosságról?
Én úgy gondolom, hogy butaság. Megértem, hogy vannak olyan helyzetek, amikor már minden kilátástalannak tűnik, de ez soha sem megoldás, csak még lejjebb visz. De az ember gyenge, tudom, mert nekem is volt rossz-korszakom. Úgy érzi, ha látja mások boldogságát, hogy neki szenvednie kell, amiért rossz döntéseket hozott, és nem érheti el ezt az érzést.  Próbál menekülni egy szebb, gondtalan világba a problémák elől, de a droggal csak még lejjebb süllyed, az öngyilkossággal pedig másokat hajszol olyan állapotba, amilyenben Ő volt....a szeretteit.
10. Mi a kedvenc tantárgyad?
Nincs kedvencem, utálom a sulit.
11. Mi/mik a kedvenc édességeid?
Az Oreo (bár pont ma ettem meg az itthon lévő, utolsó csomagot hahaha) és az a Milka, amiben fehér csoki foltok vannak, tudjátok.

Kérdéseim:
1. Mit tervezel nyárra?
2. Voltál a télen? Ha igen hol?
3. Mi vezetett arra, hogy elkezdj blogolni?
4. Sokat dolgoztál a blog kinézetén vagy valaki más csinálta?
5. Milyen kapcsolatot ápolsz a családoddal?
6. Mi ad erőt ahhoz, hogy élj?
7. Hiszel valami természetfeletti dologban?
8. Ki segít abban, hogy feldolgozd a rossz történéseket az életedben?
9.  Mi volt a fordulópont az életedben?
10. Mit tervezel, mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?
11. Kinek a véleményére adsz a legtöbbet?

Küldöm:

10 megjegyzés:

  1. Jajj, ugy imadom hallgatni, amikor valaki leirja a szive valasztottjanak kulso es belso kinezetet.Olyan aranyos.! :3
    Most is, amig olvastam ezt, vegig mosolyogtam! Allati cukin irtad le es remelem, hogy hagyja majd a srac, hogy kozeledj fele. Megerdemled a boldogsagot. :)
    Cejetleeeek! <3<3
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát...köszi a biztatást, de azt hiszem, butaságon agyalok. Ő az osztálytársam, az pedig nem lenne helyes, ha osztálytárssal jönnék össze. Ha elutasít, és nap, mint nap látom, vagy ha később szakítanánk...bonyolult. Ráadásul a legjobb haverom ősrégi barátja. Nem is tudom. Azt hiszem, ebből semmi sem lehetne. És az a legfurcsább, hogy volt már sok barátom, de még egyik mellett sem dobogott így a szívem. Azt hiszem ezek szerint, akkor nem voltam igazán szerelmes, de az lényegtelen ebben az esetben, hogy én mit érzek. A legjobb lenne, ha semmit *vállrántás*.

      Törlés
    2. óóóóóóóóóóóóó szegénykém!! én is vigyorogtam azon a részen és írni akartam, hogy hajrá, ne hagyd lelépni azt a fiút, de most látom mit írtál ide....:(((( olyan szomorú, hogy így érzel és mégsem lehet belőle semmi sem. én nem akarom, hogy szomorú legyél, tényleg nagyon megérdemled a boldogságot. szeretnéd, hogy elmenjek, és behúzzak egyet a fiúnak???? akkor hátha meglátja, mit érzel. tényleg szereted. pont mint a történeteidben, amikor az egyik szenved a másik meg nem veszi észre, így próbálja elfojtani magában. annyira sajnálom, ez olyan szomorú. de talán van nála esélyed és együtt maradtok sokáig. :)))

      Törlés
    3. Nem kell bántani, azt nem akarom, még ha csak azért is írtad, hogy felvidíts. Az igazság, hogy egyáltalán nem vagyok szomorú, soha nem voltam az az igazán érzelmes típus, ezért nem is értem, miért sajnáltatom itt magam. Talán jól esett leírni, elárulni végre valakinek/valakiknek. Azonban mindig is inkább magamban tartom a dolgokat, és senki sem tudja kiolvasni belőlem, ha én nem akarom. Ebben hasonlítunk ezzel a sráccal. Szóval ne sajnálj kérlek, az élet megy tovább, ezt megtanultam a rossz-korszakomból. Majd jön valaki, aki elfelejteti velem Őt, ha meg nem (mert talán nem lehet, de talán csak egy fellángolás), akkor majd az 5 éves találkozón lépek az ügy érdekében, esetleg elmondom neki, régen mit éreztem (úgysem, de jó eljátszani a gondolattal hahaha).

      Törlés
    4. aranyos a felfogásod szerintem. próbálod eltakarni az érzéseidet a mókával, de ez így van rendben, nem elemezgetlek. én csak remélem, hogy azért nem leszel boldogtalan, szerintem felvilágosult vagy nagyon. mármint ez a gondolkodás is jó, hogy nem ragadsz le nála, majd lesz, ahogy lesz és a díjaidban is tetszik, hogy mindenhez értesz egy kicsit. mármint a politikában is megvan a véleményed, de a divatban is és mindenben tényleg. nagyon imádlak, te vagy a példaképem, szóval legyél boldog komolyan :)

      Törlés
    5. Igen, tisztában vagyok vele, hogy ilyen vagyok, magamon gyakoroltam a pszichológia alapjait hahaha. Köszönöm szépen, igyekszem minden irányba nyitott lenni. Annyira jól esik, hogy engem tartasz a példaképednek, nem is tudom, mivel érdemeltem ki. :)

      Törlés
  2. Hihihii #foxer :DD *K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondhatni. Csupán két számát ismerem; ezt meg a Do it all over again-t. :D

      Törlés
  3. huuu nagyon köszöönnööömm:33♥♥♥♥

    VálaszTörlés

Music Note 4