Oldalak

2014. március 6., csütörtök

Let's get hard! (+18)



Hi!
Mivel már elég régen volt bármiben is +18, így arra gondoltam, írok nektek egy One-Shet-ot külön ezzel kapcsolatban. Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy most hagytam szárnyalni fantáziám, szóval nem fogtam vissza magam...öhm akkor most perverz vagyok? Egészen biztosan, de egy ilyen sztorit már régen tervezek írni, hát tessék.  
Warning: +18! (durva szex lesz benne, szóval okosan olvassátok)
                                                                                                                                 xoxo    Zsoo


Let's get hard!

- Elegem van belőled! Nem hiszem el, hogy megint követtél! - akadt ki Harry, én pedig kicsire összehúztam magam előtte.
Tényleg kiábrándító néha, amit teszek, de Ő tökéletes, a nők álma, én pedig nem bírom elviselni, mikor nélkülem beszélget valakivel. Féltékeny leszek, rettegek attól, hogy megcsal, ugyanis jópár dolgot nem engedek neki félénkségem miatt. Én nem vagyok olyan, mint Ő. Nem vagyok tökéletes, izmos, ellenállhatatlan, gátlástalan, mocskos. Nem is értem, mit keres még mellettem.
- S-sajnálom. - hebegtem oldalra pillantva.
- Ajánlom is, hogy sajnáld. Mit ártott neked szegény Lora, hogy így le kellett támadnod? Van róla fogalmad, milyen kínos helyzetbe hoztál? - kérdezte kiabálva, miközben egyre inkább hajába túrt közös lakásunk előszobájában.
- É-én, csak féltékeny voltam. - suttogtam remegőn félve a következményektől.
- Mire? - kérdezte cinikusan. - Arra, hogy a nap 24 órájában veled vagyok, és egy szerencsétlen órát szeretnék kérni a barátaimmal? Vagy arra, hogy mertem meghívni egy italra, mivel A-t kapott a vizsgájára? - kérdezte maga előtt összefonva karjait.
Egy könnycsepp futott végig arcomon, nem akartam ilyen elviselhetetlen lenni, de tudtam, hogy nem érek fel vele, így csak idő kérdése, mikor csal meg. Azonban Ő bizonygatja, hogy szeret, még ha ilyenkor mérges is rám. Én pedig tudom, hogyan tehetnék a kedvére, és ezt az aduászomat itt az ideje kihasználnom. Közelebb álltam hozzá, és ingje gombjához nyúlva kezdtem el kigombolni fentről lefele, mire kicsit hátrébb állt, de követtem mozdulatát. Közben füléhez hajoltam, és kéjesen belesuttogtam:
- Akkor büntess meg! Fenekelj el, azt akarom, hogy a kezed nyoma meglátszódjon a hátsómon, hogy a nyakam tele legyen foltokkal, és holnap ne tudjak lábra állni. - suttogtam kéjesen, mire mélyen magába szívta a levegőt.
Szerintem amilyen piszkos a fantáziája, azonnal beindult, és a haragnak már nyoma sem volt. Én még soha nem kezdeményeztem az együttlétet, hisz félénk voltam, de most a tét már nem csupán egy kis élvezet volt, hanem Ő maga, hogy magam mellett tartsam, és ezt el is fogom érni, még ha rettegek is ettől az egésztől.
Szemébe néztem, miután meghúztam fülcimpáját fogaimmal. Zöld íriszei jóval mélyebb árnyalatban csillogtak, kavargott bennük a vágy, mint a viharos tenger, és az a szerencsétlen kis hajó rajta voltam én a visszatükröződés szemében.  Hirtelen ragadta meg mindkét csuklóm, és a szemközti falnak tolva fejem fölött szorította őket. Kétség kívül kiszolgáltatott helyzetben voltam, de ez valahogy mégis izgatott.
- A durva szex nem játék, Édes. Biztos vagy Te ebben? - lehelte fülembe.
Száján kiszaladó levegő fülem, nyakam és kicsit az arcom bőrén is csapódott le. Kimutatva, hogy benne vagyok nyögtem egyet, bár talán kicsit műre sikeredett, mint azokban a bizonyos filmben szokás, amelyet Hazza szokott nézni szerinte titokban a nappaliban éjszaka, mikor  nem vagyok vevő az esti próbálkozására.
- Akarlak! - nyögtem sietősen.
Megrántottam csuklóm, hogy ki tudjak szabadulni fogságából, és végre nekiláthassak a dolgoknak, de próbálkozásomtól csak széles lett vigyora, még erősebben szorította két csuklóm. Annak ellenére sem tudtam kiszabadítani egyik karom sem, hogy jobb kezével elengedett, és végighúzva oldalamon nadrágom szélénél állt meg. Sietősen kapcsolta ki az övem, majd bokámig letolta rólam a ruhadarabot. Nem hittem, hogy ennyire hamar a dolgok elébe fog vágni, de talán szándéka van még mással is, és nem fog egyből megdugni, hogy ezzel a szóval éljek, hisz ez már igencsak abba a kategóriába fog tartozni, mint a szeretkezésbe.
Harry milliószor suttogott mocskos dolgokat a fülembe elalvás előtt, hogy miket tenne velem durva szex közben, de én mindig csak leintettem, és alvásra utasítottam. Mostanában nem voltam olyan hangulatomban, hogy lefeküdjünk, bár nem vetettem meg az élvezetet, így maximálisan meg is érteném, ha megcsalt volna. Azonban nem tette meg, arról tudnék, és ahogy ismerem, még azelőtt felhívna, és közölné, hogy megtörténne, csak hogy szóljon előre. Hazza nagyon becsületes volt, helyén volt a szíve, de én ki tudtam váltani belőle a legérdekesebb magatartást is, ahogy Ő is belőlem, mikor féltékeny vagyok. Tudtam, nagy álma fog ma este valóra válni azzal, hogy kipróbáljuk ezt, bár én eléggé féltem tőle. Nem akartam fájdalmat, sírni tudtam volna, de bevállaltam azért, hogy magam mellett tartsam, és nem akartam előtte gyöngének látszani, mint holmi kölyök.
Hirtelen kapott fel vállára, így bokám kicsúszott a nadrágból, ami ott maradt a fal tövében, én pedig Harry vállán pihentem, magam előtt látva csinos fenekét nadrágban.
- Hazza, tegyél le! - ütögettem háta alját, és fenekét öklömmel, de persze nem túl erősen.
- Eszem ágában sincs! Ez most az én estém lesz, ha már elutasítottál három hete. Ki vagyok rád éhezve, szóval ahogy Te mondtad: holnap nem fogsz tudni lábra állni. - kacagott mély hangon.
Erősen fenekemre csapott, csak úgy visszhangozott az üres házban, én pedig feljajdultam. Tudom, hogy én kértem, tegye ezeket velem, de akkor kétségbe voltam esve, hogy esetleg elvesztem, és már nem is tűnt olyan jó ötletnek ez az egész. Féltem a durvaságtól, eleve azért nem feküdtünk le már három hete, mert bár élvezetes az egész anál része, én soha nem megyek el tőle, és utána olyan kínos Harry segítségére szorulnom, arról nem is beszélve, milyen következményekkel jár másnap valamint idős koromra.
Bevitt a hálóba, és amint letett az ágyra, éreztem, a fenekem még mindig sajog attól az ütéstől, nem akartam több ilyet kapni. Azonban nem ellenkezhetek, mikor én kezdeményeztem. Pár pillanatra eltűnt, én pedig idegesen toltam fel magam. A szekrényben matatott, majd ha jól láttam az alsói közül kivett valamit, amit talán a farzsebébe rajtett, mikor felém jött, ugyanis kezei üresek voltak. Nagyot nyeltem, mikor elégedett vigyorral lekapta pólóját. El kell ismernem, hogy ez hihetetlenül szexi mozdulatsor volt, beindított, de még mindig féltem ettől az egésztől. Hozzám mászott, elég sokáig, csinosan csinálta, ugyanis egészen az ágytámlánál voltam, hisz odatett le. Fölém helyezkedett, és megcsókolt. Akkor nyugodtam meg, nem csinálta vadul, bár elég gyors tempót diktált. Kezeinket összekulcsolta és könyökére ereszkedve összefonta fejem fölött. Élvezni kezdtem a dolgot, az aggodalom elszökött belőlem, rájöttem; Harry nem képes velem igazán durva lenni, és ez megnyugtatott. Azt hiszem, ha szóltam volna, hogy elég, abbahagyja, amit csinál...gondoltam akkor. Azonban a következő pillanatban elvette egyik kezét, majd hirtelen már csak arra eszméltem, hogy csuklómon egy bilincs kattan, majd az egy lánccal az ágytámlához van erősítve. Homlokom ideges ráncba szaladt, el akartam távolodni tőle, de nem hagyta, teljesen a matracba préselt, amitől idegesen kezdtem rángatni kezem, hátha akkor kiszabadulok, azonban hamar rá kellett jönnöm, innen nincs menekvés már. Azonban csókja megnyugtatott annak ellenére, milyen intenzív volt, így kezdtem rájönni, hogy jó lehet ez az este, csak ne lennék ennyire kiszolgáltatva neki. Alattomos módon bilincselt meg, ugyanis ezután már óhajtott eltávolodni, és gonosz vigyorral pillantott le rám.
- Te mondtad, hogy kárpótolsz, szóval azt fogod tenni, amit mondok! - jelentette ki határozottan, én pedig csupán bólintottam. Nem ellenkezek neki, elfogadtam, hogy ma este ez lesz a sorsom, de ha már egyszer kipróbálom a durva szexet, akkor az vele legyen, egy ilyen szex-istennel, akibe még szerelmes is vagyok. Eldöntöttem, hogy megpróbálom annyira élvezni, amennyire csak lehet, és nem foglalkozom a következményekkel. Kicsit távolabb tolta fel magát, és végigmérte testem, mire én is próbáltam lenézni magamra, hogy tudjam, mit is látott, amitől ennyire ráncba szaladt homloka.
- Talán előbb a pólód kellett volna levennem, de ne aggódj Édes, megoldom. Remélem, nem szeretted nagyon ezt a vacakot. - rántotta meg a vállát.
Határozott mozdulattal az anyag nyakához nyúlt, és ketté tépte azt rajtam, amitől idegesen sóhajtottam fel. Lepetten néztem szemébe, ilyet még soha nem csinált, de valóban ez volt már az egyetlen megoldás. Hozzám hajolt, és erősen meghúzta fogaival alsó ajkam, amitől még magamon is meglepődtem, de szájába nyögtem. El kellett ismernem magamnak, hogy valóban tetszik vadsága, rájöttem, vágytam rá. Nagyon felizgatott, és úgy éreztem, mindenben benne vagyok. Az alsóm egyre szűkösebb lett, férfiasságom ki akart törni fogságából. Ezt Ő is észrevette, így kacéran nézett rám, majd fölöttem támaszkodva nyakamra hajolt, és erősebben megszívta bőröm. Kis szünetet hagyva, fülemhez hajolt, hogy kéjesen belesuttoghasson:
- Mondd Édes, mit tettél, hogy ilyen büntetést érdemelsz?
Visszahajolt arra a pontra, és pontosan ugyanott folytatta érzékeny bőröm szívását, keze közben alhasamon járkált, néha az alsóm alá is bekalandozott, de véletlen sem ért férfiasságomhoz, amitől nyöszörgés hagyta el ajkaimat.
- F-féltékeny voltam. - hebegtem, homlokomon kezdett kicsi izzadtság gyöngyözni. Harry eltávolodott, és lemászva rólam megállt előttem, majd rám mosolygott.
- Helyes válasz.
Nem értettem, hogy akkor miért távolodott el tőlem, hirtelen fázni kezdtem, pedig meleg volt a szobában, hiányzott védelmet nyújtó jelenléte. Most, hogy nincs mellettem, nem érintkezünk, egyre kínosabbnak éreztem a helyzeten. Úgy éreztem, valaki figyel, a plafon nem létező szemével éppen elítél, és csak azt várja, hogy egy idegen lépjen be hálónkba, akinek elregélheti, miket művelt velem Harry.
Hazza nadrágjához nyúlt, és lassan csatolta ki övét, amitől ajkaim beharapva figyeltem csodás testét. Soha nem hittem volna, hogy egyszer ilyet fogok látni, és most mégis ott ringatta csípőjét előttem, miközben cipzárját lassan lehúzta, majd őrjítő félmosolyt villantott irányomba. Felsóhajtottam, és sürgetőn néztem felé, így letolta nadrágját, és kilépett belőle. Elém tárult alsóján egy szép dudor, amitől megnyaltam ajkam, hisz nagyon vágytam már rá. Rájöttem, mennyire hiányzott a három hét alatt a vele való érintkezés, olyan tökéletesen festett. Meg akartam érinteni, végigcsókolni a nyakát, nyelvemmel megnedvesíteni a madárkákat mellkasán...te jó ég, mikre gondolok, kezdek teljesen belejönni ebbe az egészbe. Azonban testem nem törődött erkölcsömmel, erősen rántottam meg az ágyhoz rögzítő bilincset, szabadulni akartam, és hozzáérni. Ezt látva kuncogni kezdett, és testét simítva ringatta tovább csípőjét. Sarkam erősen a matracba mélyesztettem, bicepszem megfeszült, ahogy ki akartam rántani a szőrmés fogva tartómból csuklóm, de nem sikerült.
Egyik kezét mellkasától felfele vezette, és hátravetve fejét nyakára simította, mintha fojtó mozdulatot imitálva, míg másik mancsa szegycsontja mentén lefele indult meg hasa felé. Mutatóujjával vékony csíkban rajzolta körbe pillangótetoválását, miközben feje hátracsuklása miatt haját a gravitáció a föld felé kezdte vonzani, így homlokából is eltűntek a tincsek. Homloka, orra, álla tökéletes íve, csukott szeme angyali külsőt kölcsönzött neki, de mikor lejjebb tekintve megpillantottam kalandozó kezeit, melyek félig már boxerébe csúsztak néha, inkább tűnt ördögnek, mint tisztaságnak.
- Ha-Hazza... - nyöszörögtem kéjesen, tudtam, ez az egész csak az én kínzásomra van.
Fejét felém billentette, szemei felnyíltak, és kérdőn meredt rám, miközben féloldalasan elmosolyodott. Nyöszörögni kezdtem, kezeimmel ismét rántottam egyet a bilincsen, lábaimmal erősen rúgtam.
- Tudod, mit szeretnék hallani, ne fogd vissza magad. - sóhajtotta kéjesen.
Rögvest mondata után felnyögött, hogy engem tovább ingereljen, amitől azonnal én is nyögtem. Ajkaira ezt hallva elégedett vigyor kúszott, én pedig mély levegőt véve, magamból kikelve kezdtem motyogni, hátravetetett fejjel, ugyanis már a gondolata is a dolgoknak felizgattak még jobban:
- Azt akarom, hogy érints meg, dugj meg! Érezni akarom, amint elélvezel, a neved akarom nyögni, tiéd akarok lenni. - sóhajtottam saját magam meghazudtolóan.
Lelki szemeim előtt ez mind megjelent, és ez jóval szűkösebbé tette alsómat, amit most a pokolba kívántam, ahonnan az én Ördögöm jött. Hallottam, ahogy felnyög valószínűleg szavaimtól, majd hirtelen megéreztem a matrac besüppedését, mikor az ágyra térdelt. Még soha nem mondtam ilyen mocskos dolgokat, de akkor nagyon kikészített Harry, nem voltam képes tovább várni.
- Ez az! Mondj még ilyeneket, és minden vágyad teljesítem.  - lehelte ajkaimra.
Lihegve emeltem fel a fejem, hogy meg tudjam csókolni, de elhúzta fejét, és huncut vigyort villantott.
Széttárta lábaimat terpeszbe, és közéjük telepedett, de továbbra is felhajolt hozzám, hogy kulcscsontomtól indulva harapásokkal tarkítsa bőröm, amitől nyöszörögni kezdtem. Alhasam sem kímélte, egyszer erősen beleharapott, amitől fájdalmasan nyögtem fel elég hangosan, de még ez sem érdekelt akkor.
- Mondd ki, mitől szeretnél megszabadulni! - utasított keményebben.
- Az alsómtól...kérlek. - nyöszörögtem.
Szemem erősen lehunytam, fejem bal oldalra csuklott. Éreztem, amint erősen megszívja elég nagy dudorom anyagon keresztül, majd végre megszabadított attól a fránya anyagtól, bár tény, hogy elég lassan csinálta. Jólesően szívtam magamba a levegőt, mikor megéreztem a szabadságot. Ujjai férfiasságom köré fonta, és lassan diktálni kezdett egy bizonyos, közepesnek nevezhető ütemet, amitől halovány mosoly kúszott ajkaimra. Végre kicsit megkönnyebbülhettem, már nagyon igényeltem a törődést ott lent. Azonban hirtelen forró ajkait éreztem meg makkomon, mely erősen megszívta azt. Lepetten nyögtem fel, és kérdőn pillantottam le Harry-re.
- Hazza, n-ne! - hebegtem fülig pirulva.
Elvált ajka férfiasságomtól, amit azért kicsit bántam, majd széles mosolyt villantott felém. Mi még soha nem csináltuk így...szájjal. Ő akarta már kétszer, de mindig megállítottam, nem akartam, hogy ezt tegye magával, én biztosan nem lennék rá képes, és neki sem akartam, hogy kényszer legyen. Kezemmel megrántottam a bilincset, hogy ellenkezni tudjak karjaimmal, de ismét feleslegesen próbálkoztam.
- Miért ne?! Már annyiszor megállítottál, most nem fogsz! Ha egyszer le akarlak szopni, akkor le is foglak, ne ellenkezz, vagy kínozlak még! - mondta határozottan.
Attól a bizonyos szótól kirázott a hideg, és nagyot nyeltem. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus, de nem akartam, hogy ilyet tegyen. Ennek ellenére kénytelen voltam befogni a szám, különben ismét belekezd játékába, amitől szét fognak szakadni idegeim. A párnára ejtettem fejem, majd hirtelen éreztem, amint ajkaival férfiasságom oldalára tapad, és végighúzza párszor rajta azokat. Magamba szívtam a levegőt, de ez egy hihetetlenül hangos nyögés kíséretében áramlott ki tüdőmből, mikor elmerültem szájában. Még senki nem tett ilyet velem, Ő volt az első. Fejem vadul dobálni kezdtem egyik oldalról a másikra, miközben istenien munkálkodott odalent. Izmaim megfeszültek felkaromon, így a bilincs bőrömbe vágott puhasága ellenére is. Mellkasom gyorsan emelkedett és süllyedt, ajkaim hol nyögések, hol sóhajok hagyták el, vagy ezeknek érdekes ötvözése, amit nem is tudom, milyen szóval kéne illetnem. Az biztos, hogy lényegesen gyorsított lépteimen a csúcs felé, amitől erősen cibáltam kezem, Harry-hez akartam érni, érezni göndör fürtjeit.
Éreztem, már nincs sok vissza, amit Ő is tapasztalt, így elhajolt, és szívdöglesztően elégedett mosollyal nézett fel rám. Megtörölte száját, amitől elpirultam, és figyeltem, amint fölém magasodik ismét. Hajolt ajkaimra, de én elfordítottam a fejem, nem tartotta etikusnak, hogy ezután még csókolózzunk, de nem volt más választásom, ugyanis erősen megragadta állam, és maga felé fordította fejem. Ajkaim elnyíltak a durvaságától, de a nevében is benne van, hogy ez a lényege ennek az egésznek; durva szex. Erősen, vadul csókolt meg, érdekes ízt éreztem a szájába, minek inkább bele sem mertem gondolni származására, próbáltam csupán ajkaira, nyelvére koncentrálni. Egy idő után éreztem, ahogy ellazulok. Egyik keze ismét fejem fölött kezdett matatni, majd hirtelen a lánc, mely az ágyhoz kötött eltűnt, de a bilincs továbbra is kezemen díszelgett. Azonnal átkaroltam nyakát egymáshoz fűzött kezeimmel, és göndör tincseibe túrtam csók közben.
Elmosolyodott, majd ismét meghúzva ajkam eltávolodott. Kezeim lefejtette nyakáról, majd felhúzott a takarón, és hasra fordított. Térdeltem, és könyökömön támaszkodtam, így testem legmagasabb pontja fenekem volt, ami neki arról az oldalról nézve biztosan imponált, én azonban kínosan éreztem magam. Éreztem, amint csúszós anyagba mártott ujja körözni kezd fenekemnél, majd bennem volt pillanatok alatt. Ez még nem volt olyan vészes, de mikor a második is csatlakozott tudtam, ennél csak rosszabb lehet. Feszített, kellemetlen volt, és ez már csak nagyobb lehet. Összeszorítottam a szemem, és elviseltem Hazza minden tettét, hisz ha már értem ilyet tett (bár szándékosan nem hagyta, hogy elmenjek), akkor most Ő következik.
Mély levegőt vettem, készültem a dologra, majd megéreztem, amint belém hatol. Fájdalmasan felnyögtem, és meglepődtem, mikor megállt, és várt. Azt hittem, ennek az a lényege, hogy nekem fájjon, neki pedig jó legyen, de úgy tűnik, az én érdekeim fontosabban neki még ennyire elbódult elmével is, mint az övé. Összebilincselt kezeimet kinyújtottam magam elé, így úgy festhettem, mint egy nyújtózkodó cica, azonban ez valamit enyhített a fájdalmon. Harry kis idő után teljesen bennem volt, és ismét várt. Mellkasom nagyon gyorsan emelkedett és süllyedt, szemeimet erősen összezártam. Hirtelen rájöttem, miért nem akartam én ezt három hete, aztán Harry elkezdett mozogni közepes tempóban. Fájt, de egy idő után ez átváltott élvezetbe, így már alaptalannak tűnt félelmem. Elhagyta a számat első nyögésem, amit Ő bátorításnak vett, így gyorsabb tempóra kapcsolt. Ajkam ezúttal hangtalan nyögések hagyták el, talán inkább volt lihegés. Előre-hátra mozogtam, sietős tempót diktált, de már egyáltalán nem fájt. Egyik kezének ujjai csípőmbe mélyedt, míg a másikat felfuttatta gerincem vonalán, amitől bizsergés indult meg az ellenkező irányba, lefele ott. Hajamba markolt előre dőlve, és felhúzta fejem, amitől végre felnyögtem. Kénytelen voltam négykézlábra emelkedni kedvéért, pedig úgy kényelmes volt. Hajam szorongatta, kicsit fájt is, de fájdalmas nyögésemtől, mintha kicsit lazított volna szorításán, azonban a tempó ugyanolyan vad volt, mint eddig.
- Ki tesz téged boldoggá? Kié vagy? Halljam! - utasított keményen.
Nem tudtam felelni, nem volt annyi lélekjelenlétem, csupán nyögdécseltem erőteljes lökéseitől. Agyam egy aprócska szegletén átfutott pár pillanatra, hogy holnap biztosan nem fogok tudni járni, de akkor nem érdekelt.
- HALLJAM! - kiabált rám, mire összerezzentem. Erőset lökött csípőjével, aminek hála valami olyat talált el bennem, melytől hangosan nyögnöm kellett.
- A tied! A tied vagyok. - feleltem kifulladva.
Homlokomon, mellkasomon izzadtság gyöngyözött, eszembe jutottak eddig lágy, érzéki szeretkezéseink, melyek közel sem voltak hasonlíthatóak ehhez a durvasághoz, azonban nem mondhatnám, hogy ellenemre van, és inkább erőszaknak tűnik. Nem! Minden pillanatot élveztem, többre vágytam Harry-ből, azt akartam, hogy Ő is mindent nekem adjon, hisz én ezt már megtettem. Bár talán Ő is már.
- EGY NEVET KÉREK! - kiabált ismét ellentmondást nem tűrő hangon.
- HARRY! HARRY STYLES-É VAGYOK! - kiabáltam akaratát teljesítve.
Éreztem, hogy jó dolgot cselekedtem, és a csúcshoz is egyre közelebb kerülök. Hirtelen hajamnál fogva tartó keze, lecsúszott nyakamra, majd mellkasomra, és felhúzott térdelésbe, ahogy Ő is volt. Átkarolta mellkasom, hogy ne tudjak visszaereszkedni, ugyanis így elég érdekes érzés lett mozgása mögöttem. Nyakam szívta, és miközben így is vad tempóra kapcsolt, egy számomra eddig ismeretlen pontot stimulált egyre inkább. Lepetten nyögtem fel ettől, mellkasom vad mozgása semmi nem volt az Ő csípőjéhez képest. Míg egyik kezével mellkasom karolta át, hogy ne dőljek előre ismét, a másikat előre vezette csípőmről alhasamra, majd le férfiasságomra. Most először fordult elő, hogy még a csípőmozgása közben a férfiasságom is kényeztesse, de nagyon tetszett. Forró, izzadt testünk összetapadt, a durvaság ellenére minden olyan tökéletesnek, szerelmesnek tűnt nekem.
Hirtelen, váratlanul kerített hatalmába a csodálatos érzés, mely most minden eddiginél erősebb volt, mindent elsöpört. Harry markába élveztem, Ő pedig ebben a pillanatban az óvszerbe bennem. Még soha nem mentünk el egyszerre. Kifulladva dőltem előre, de karja még mindig tartott, így úgy festhettem, mint egy rongybaba. Hirtelen fordított meg, így immáron háton feküdtem az ágyon még mindig összebilincselt csuklókkal. Kezén fehér folyadék díszelgett, melynek tudtam az eredetét, így eléggé meglepett, mikor lenyalta ujjairól, majd széles vigyort villantott, látszólag tetszett, ízlett neki. Oldalra nyúlt, az éjjeliszekrényre egy kis kulcsért. Mellkasom hevesen mozgott, intenzív hatása alatt álltam a történteknek, de Ő is, ahogy elnéztem, viszont mielőtt még kidőlt volna, eloldozta kezem, és a bilincset a használt óvszerrel együtt oldalra ejtette az ágy mellé. Mellém borult, majd mellkasára rántott, én pedig pihegve feküdtem ott, mint holmi marionett bábú heves lélegzettel.
- Ugye nem bántad meg? Sajnálom, ha szar volt. - kérdezte halkan.
Haloványan elmosolyodtam, fáradtan görbítettem felfelé ajkaimat. Aranyos volt, ahogy előtérbe került aggódó énje, aki mindennél jobban szeret engem, de azt hiszem, ez minden oldalára igaz. Kínos volt, még magamnak is beismernem, nemhogy hangosan kimondani, ennek ellenére megtettem:
- Nagyon tetszett. - feleltem alig hallgatóan, ha egy bagoly huhogott volna az ablak előtt, elnyomta volna a hangom, ez egészen biztos. Hallottam, amint ajkai széles mosolyra húzódnak, tudtam, hogy most belegondolt, hátha túl durva volt...nos, néha igen, de még azt is élveztem.
- Ugye tudod, hogy szeretlek, és nincs okod a féltékenykedésre? - kérdezte óvatosan.
- Igen. - pirultam el, miközben feltoltam magam, ugyanis úgy éreztem, megnyugodtam, és mindennél jobban vágytam most egy lazító zuhanyra. - Én is szeretlek Hazza. - mosolyodtam el, és egy puha csókkal ajkain hagytam ott, majd bevonultam a fürdőbe.

17 megjegyzés:

  1. WOOOOOOOOOOOW!!!! *000*
    EZZZZZZ!!!! WAAAAAA!!!! JUUUUUUJJJJ!!!! AZTAAAAAAAAA!!!! WOOOAHH! *0000000*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint tetszett, ennek nagyon örülök :D

      Törlés
  2. Ahhhhh azt a k*rva mindenit ahhh nem jutok szóhoz,nem tudok mit mondani :D ez Ahhhhh ez KIBASZOTT JÓ volt ahhh én komolyan....ahhh többet nem tudok kinyögni xd :P

    Mariann:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha örülök, hogy ennyire tetszett, ez egy eléggé pozitív visszajelzés, köszönöm :)

      Törlés
  3. Nos csajszi, talán nagy szavak lesznek most amiket leírok, de úgy érzem, ez most nagyon igaz.
    Az írásban már megtaláltam egy félistent Stephen Kingben, akinek nagyra becsülöm a munkásságát, briliáns elmének tartom, szerintem aki szereti a horrorisztikus témáit, az egy véleményen van velem.
    De ahogy mondtam, ő még csak egy fél isten számomra, ezért kerestem a másik felét. Mostmár biztos hogy te vagy a másik fél. Csodállak, hogy ilyen fantáziád van, és hogy ilyen történeteket írsz, hónapok alatt. Nem akarod túlspilázni, sem lebutítani és éppen ezért nagyszerű.
    Köszi minden sztorit, továbbra is imádlak! ~RG

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh God! Ez hihetetlen, komolyan így gondolod? Köszönöm, nem tudok mást kinyögni. Ez hihetetlenül sokat jelent nekem, ugyanis a TCR volt az, amitől elkezdtem Larry-t írni, és most ezt Te írod nekem?! Pont Te?! Hát ez hihetetlen, annyira hálás vagyok, nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg csodás, hihetetlen dicséretet.
      Ui.: Én is nagyon szeretet Stephen King-et, főleg "A remény ragjai" fogott meg nagyon, épp ezért hihetetlen, hogy képes vagy vele egy rangra emelni, nagyon szépen köszönöm :')

      Törlés
  4. Úristen! Pont na gondoltam, hogy milyen régen volt Larry történet és tessék, kapom ezt! Nagyon meglepődtem a stílusán, de persze neked ez is jól áll, tökéletesen megírtad, komolyan mondom, még a nyálam is folyni kezdett! Jól áll Louis-nak és Harry-nek a durva szex, ilyet még hozhatsz, és én csak örülök, ha elengeded a fantáziádat :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha, örülök, hogy tetszett, ugyanis elég érdekes volt megírni, kínosan éreztem magam, féltem, hogy mostantól megváltozik rólam a véleményetek, és elpártoltok tőlem, de szerencsére nem így lett, és ez király. Nagyon szépen köszönöm, talán lesz még ilyen durva ínyencség is, de nem nagyon tudom, hogy megy egy ilyen vad dolog, szóval nehéz elképzelni...if you know what I mean. :D

      Törlés
  5. Uh, háááát. Ezek után nem találó azt írni, hogy de édes..de mégis az! A vége szerintem nagyon aranyos lett. És a többi.. hú! Nagyon, nagyon fantasztikus volt, tökéletesen megírtad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :)

      Törlés
  6. Szia ... IMÁDOOOOM egyszeruen FANTASZTIKUS a tied az egyetlen blog amit minden nap megnezek h van e uj resz .... Szohoz sem jutok megint alkottat egy csodat koszi... :*
    Ui:te csinalod a kepeket? Rohatttul izgató ;) meg tobb ilyet <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Ezt örömmel hallom/olvasom, hálás vagyok, hogy ennyire sokat jelent neked a blogom. Nem, nem én csináltam Őket, találtam a neten, mostanában nincs időm rajzolni nagyon, de örülök, hogy tetszenek :D

      Törlés
  7. Oh Jézus! Hát ez valami hihetetlen volt!*-* Már megszokhattam volna,hogy a te kezeid közül csak tökéletes írás kerülhet ki,de még mindig elámulok,hogy miket tudsz!Fantasztikus!Egyetértek az előző kommentelővel,a képnek tényleg van erotikus hatása:D
    (Egyébként bocsánat,hogy ilyen későn írok csak csütörtökön nem tudtam teljesen elolvasni,pénteken meg mentem Apumhoz,aztán csak nem rég jöttem haza,és jutottam gépközelbe.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog vagyok, hogy ennyire elnyerte a tetszésed, köszönöm szépen ezt a sok dicséretet. Ezek szerint a képek bejöttek, gondoltam, jó kis bemelegítő lesz hahaha. Semmi gond, egyáltalán nincs miért bocsánatot kérned, ami késik, nem múlik, hálás vagyok, hogy bepótoltad, és az olvasás mellett még arra is vetted a fáradtságot, hogy írj kommentet. Köszönöm :)

      Törlés
  8. Baszki én most itt tudnék irni fangirlinget de nem fogok, élőben már megtettem.hah
    Egy biztos
    Neked Larry megy a legjobban.
    Neked Larryt kell irnod.
    Te Larryben vagy a legjobb.
    Hozzad Larry illik.
    Larryt tökéletesen írsz.
    #Larryisthebest

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha köszönöm szépen. Talán azért van, mert Őket szeretem a legjobban. And I think also that Larry is the best for me...for us. :D

      Törlés

Music Note 4