Oldalak

2014. január 2., csütörtök

24. fejezet. ~Wrong perfection. (+18)



Sziasztok!
Szóval íme az utolsó előtti rész ebből, de ez most mellékes amellett, amit mondani/írni szándékozok nektek! Viszont még előtte felhívnám a figyelmet, hogy +18-AS TARTALOM lesz! 
Emlékeztek, amikor Londonba voltam? Emlékeztek az akkori rendszerre a részekkel kapcsolatban? Na, most ugyanez lesz jövő hét szerdáig. Vagyis a TMTTOS egy része vasárnap és a keddi My religion & your mistake utolsó fejezete is úgy fog felkerülni, hogy beütemezem a bloggert. Szóval valószínűleg az oldalára nem kerül be azonnal a link. csupán majd szerda este, ha hazaérek, és a kommentekre sem fogok tudni egyhamar válaszolni, de ha lesz úgy időm, és nem néznek bele a laptopomba, akkor természetesen jelentkezem. Hogy hol leszek? Síelni megyünk Ausztriába a barátnőimmel 5 napra, holnap indulunk reggel.  Szóval jó olvasást írjátok le a véleményeteket please!
                                                                                                                      xoxo     Zsoo

24. fejezet.

Megvolt az első olyan szünetem, ami után nem vártam újra a sulit. Azt hiszem, rohamosan fejlődök. Eltelt egy hét ismét a suliból. Elégedetten értem haza pénteken. Elégedett voltam, hisz sikeresen tudom kezelni a két világot. Képes vagyok tanulni szorgalmasan, és megőrizni a kitűnőségem, mégsem vetem meg a bulikat és a srácokat...Liz-t meg pláne nem. Már majdnem besötétedett, mikor egy hátizsákkal letrappoltam a lépcsőn. A nappaliba Apa és Anya tévézett.
- Ma Liz-nél alszom, nem gáz? - szóltam be.
Az ajtóban álltam, meg, de csak egy gyors választ vártam, és már rohantam is volna tovább. Ehelyett Apa komolyan felállt. Soha nem hitem volna, hogy ezt épp Ő fogja megkérdezni:
- Védekeztek?
A szemeim olyan nagyra kerekedtek ki, hogy éreztem, amint a levegő megcsapja az eddig védetten lévő részeket. Gyakran pislogtam párat, és szerintem kicsit elpirultam kényelmetlenségemben.
- Mivan? Apa! - nevettem el magam kínosan.
- Louis, ez nem viccből kérdeztem. Komolyan beszéljük meg! - mondta, mire már Anya is felállt.
- Apa, nem feküdtünk még le, oké? Nem vagyok hülye, nincs gáz. - mondtam a lehető legkomolyabban, hogy elhiggye.
- Rendben. Érezd nagyon jól magad! - kacsintott rám Apa egy vállrántás mellett.
Elnevettem magam, és már mentem is az előszobába. Felkaptam a cipőm és a slusszkulcsom, majd már úton is voltam Liz háza fele. Tudtam, hogy ma este fog megtörténni, nem hiába volt ma ennyire izgatott. Megálltam a bejárón, és kikaptam magam mellől a hátizsákom. Mély levegővel mentem be a házba. Becsuktam magam mögött az ajtót, mire lekaptam a cipőm, már Pömpi is letámadott. De szerelmemnek nyoma sem volt, pedig ilyenkor már elém szokott jönni. Bementem a nappaliba, de semmit.
- Liz! - kiabáltam a sötét házban, mivel már besötétedett.
Nem kaptam választ. Megvakartam Pömpi óriási buksiját, majd elindultam felfele a szobájába. Arra gondoltam, hogy esetleg zuhanyozik, és azért nem hall, de már Gevin is eszembe jutott, így kicsit félve nyitottam be a szobába.
- Liz? - kérdeztem zavartan.
Sehol nem láttam, és ez nagyon megrémített. Gevin öntelt mosolyát láttam magam előtt. Felfoghatatlanul megijesztett a tudat, hogy esetleg bántja szerelmemet. Hatalmas erővel csapódott be mögöttem az ajtó, amitől ijedten rezzentem össze. A ház is beleremegett. Ijedten fordultam meg, de egy erős kéz előre lökött, így azonnal landoltam is a hátamon az ágyon. Lepetten pislogtam fel az előttem vigyorgó lányra. Liz volt az. Egyszerre könnyebbültem meg és rémültem halálra. Végigmértem rajta. Egy szupersexy fehérneműt viselt, ami eléggé kiemelte amúgy is tökéletes alakját. Fekete csipke bugyi volta rajta, amiből pántok futottak le a combfixe felé, és ott belefonódtak a fekete anyagba. Fekete csipkés melltartójáig egy szintén feketefűzős rész vezetett fel. Nagyot nyeltem, és nem bírtam levenni róla a szemem. Végül minden erőm összeszedve felvezettem tekintetem csodás kék szemibe, melyben játékosság ült.
- M-mit csinálsz? - hebegtem letaglózva.
- Ma vásároltam kicsit, és meg akartam mutatni a végeredményt. Tetszik? - kérdezte kacéran, és kezeit végigvezette testén.
Az ajkaimba haraptam, és vágyakozva végignéztem rajta. Ilyenben még soha nem volt részem.
- Kibaszott sexy. - jelentettem ki határozottan.
Elnevette magát, és elégedetten bólintott. Lassan mászott fölém, és csókolt meg. Kezeim az oldalára vezettem, és közelebb húztam magamhoz. Imádtam  csókját, pláne, amikor ilyen intenzív. Megharapta a nyelvem, és kicsit meghúzta, majd eltávolodott. Lepetten pislogtam rá ettől a tettétől, majd a pólóm nyakába markolt, és lágyan mégis akaratosan felhúzott ülésbe. Nagyon élvezte a helyzetet, de én is piszkosul. Lehúzta rólam a pólót, és valahova a szoba másik végébe száműzte. Jelen pillanatban egyáltalán nem érdekelt, hova. Kicsatolta az övem, és megfosztott a nadrágomtól, majd nevetve húzta le rólam a zoknim is. Játékosan megmozgattam lábujjaimat, mire ismét felnevetett, és visszamászott hozzám. A tarkójához nyúltam, és akaratosan csókoltam meg. Közben másik kezemmel a fűzőjéhez nyúltam, és próbáltam kibogozni, de ez elég nehezen ment látatlanban csók közben. Eltávolodott, és édesen rám mosolygott. Háttal fordult nekem, és a bal vállára dobta a haját, hogy könnyebben hozzá férjek a területhez. Így már gyorsan kibogoztam, és ledobtam a földre a fűzőt. Ennek hatására teljesen meztelenné vált a felsőteste.
- Tetszett ez a cucc, de nélküle sokkal jobb. - suttogtam a fülébe, és nyomtam pár puszit nyakára. Éreztem, ahogy megremeg, majd elmosolyodik. A hátamra döntött, és a csípőmre ült. Lepetten figyeltem, ahogy oldalra nyúlt, és valamit kivett az éjjeliszekrényéből. Egy fekete kendő-szerű valami volt, ami elég erősnek bizonyult. Megijedtem, hogy be fogja kötni a szemem. Semmit nem utálok jobban, mint a vakságot. Olyankor elvesztem az ítélőképességem, és tehetetlennek érzem magam. De Ő csak egy határozott mozdulattal a fejem fölé helyezte kezeim, és ott hozzákötözte az ágytámlához a fekete anyaggal. Lepetten pislogtam rá, mire csak beharapta alsó ajkát. Olyan sexy volt, nem bírtam neki ellenállni. Tűrtem, amit velem tesz, nem akartam ellenkezni. Hátha pont erre van szükségem. Kicsit még tetszett is, hogy Ő irányít, és most én vagyok kiszolgáltatott helyzetben. Azt tesz velem, amit csak akar.
Apró puszikkal, harapásokkal és szívásokkal indult el a nyakamtól lefele, amitől felgyorsult lélegzetvételem. Ismét kiszívta a bal mellbimbóm fölötti kis részt, én pedig ismét sóhajtottam ettől egyet. Ilyet csak Liz képes tenni velem. Lejjebb tornázta magát, és már-már fájdalmat okozó lassúsággal húzta le rólam boxerem. Volt egy olyan érzésem, hogy szándékosan ért ennyiszer férfiasságomhoz, nekem pedig minden egyes érintésnél megfeszült a hasamon az izom. Mikor ismét visszamászott, akkor nézett csak oda, és ajkába harapott a látványtól.
- Nagyon nem okoztál csalódást. - jegyezte meg kacéran, mire kicsit elpirultam, ami szerintem látszott a félhomályban.
Óvatosan kezdte mozgatni rajtam a kezét, amitől sóhajtani támadt kedvem, de az ajkamba haraptam. Liz hamar megállt, ami meglepett, viszont egyből megkaptam a választ erre a cselekedetére. Lepetten figyeltem, ahogy nyom pár puszit férfiasságom tetejére, majd hatalmába kerített a jól eső érzés, mikor egyre több tűnt el a szájában belőlem. Itt már nem volt mit tenni, nyögtem egyet, és hátradöntöttem a fejem. Homlokom ráncba szaladt, ahogy erősen összeszorítottam a szemem. A mámoros érzés hatására karjaimon megfeszült az izom, így nagy szűkölésemben majdnem elszakítottam a kis fekete kendőt, amivel Liz megkötözött. Még soha senki nem tette ezt velem, Liz volt az első, és piszkosul élveztem, amit velem tesz. De nem kellett sok, hamar végem lett. Életembe először elélveztem mégpedig Liz-zel. Valami morgás-szerű hang hagyta el a torkom, a hátam kicsit megemelkedett, az izmok a karomon megfeszültek. Próbáltam behúzni a karom önkívületi állapotba, de nem ment, így elszakítottam a kendőt, ami hangos reccsenéssel jelezte, többé nem tart vissza. A lélegzetvételem kezdett kritikussá válni, de lenyugtattam magam. A homlokomon éreztem a verejtéket. Mikor kinyitottam a szemem, Liz elégedetten mért végig rajtam. Azt hiszem, büszke volt magára, hogy ezt tette velem. Halványan visszamosolyogtam rá.
Ismét közel hajolt hozzám, hogy megcsókoljon. Vad csatába kezdtek nyelveink, amit kivétel nélkül minden alkalommal élveztünk. Közben Liz hozzám dörgölőzött, hogy hamarabb visszanyerjem "harcképességem". Kezdtem helyrejönni, és ismét akcióra készen álltam, immáron szabad kezekkel, így felültem. Liz hagyta, hogy lehúzzam róla a combfixet, de alig jutottam pár centire, már megelégeltem ezt a gumis valamit. Nem bírtam felfogni, hogyan tudta ezt eddig elviselni.
- Bár ilyet nem szoktam, de ez a szar... - mérgelődtem, és egy határozott mozdulattal kettétéptem az anyagot, ami így már könnyen lejött. Ez a másik lábán is megismételtem, amitől éreztem, szaporábban veszi a levegőt. Azt hiszem, beindította hirtelen lett erőszakosságom. Ahogy lehúztam róla a bugyiját, időm sem volt mérlegelni, vagy valami, egyből a hátamra lökött, és felém kerekedett. Az éjjeliszekrényről felkapott egy apró csomagot, amit foggal kettétépett, és hamar felhelyezte férfiasságomra. Már emelkedett is meg. Tudtam, hogy szeret irányítani, de azért ez már nekem is sok volt.
- Nem-nem. - nevettem rá, és fordítottam a helyzeten, hogy Ő legyen alul.
Vigyorogva megcsóvált a fejét, most még a kis barna folt is csillogott a szemében. Ebből tudtam, szeret. Lehajoltam hozzá, hogy megcsókoljam. Erőteljes, dinamikus csatába kezdtünk, így most láttam a tökéletes alkalmat. Bepozícionáltam magam, és csók közben előrelöktem a csípőm, mígnem teljesen Liz-ben voltam. Hangosat nyögött ezzel megszakítva csókunk, majd a derekam köré fonta lábait. Elmosolyodtam, és egyből mozogni kezdtem. Eddig mindig várnom kellett a barátnőimmel, de vele más volt. Erőteljes mozgásba fogtam, amitől gyakran nyögött. Tetszett, hogy ezt én teszem vele, én okozok neki élvezetet.
Csak néha-néha csókolóztunk, hisz ahhoz sok oxigén kellett, ami nekünk jelen pillanatban nem igen adatott meg, de végig egymás szemét figyeltük. Barna foltjában az öröm és az elégedettség csillogott, ami számomra varázslatos elegyet képzett.
És olyan dolog történt, ami megállíthatatlanul tört rám, és söpört végig rajtam. Liz-nek végre sikerült megtörnie a jeget, elélveztem. Egy mélyről előtörő nyögés kíséretében az összes izmom megfeszült, ami egy földöntúli világba juttatott. Pillanatok alatt véget is ért, és folytattam a mozgást, hisz Liz még nem ment el. De neki sem kellet sok, pár lökés után a háta ívbe feszült, így mellei nekem nyomódtak. Kéjesen nyögött egy nagyon hangosat, és a feje mellett lévő karomhoz kapta a kezét. Erősen megszorította a bicepszem, majd szépen lassan Ő is megnyugodott. Löktem még egy-két levezetést, és kicsúsztam belőle. Még mindig fölötte tartottam magam, egyszerűen nem bírtam és nem is akartam megmozdulni. Testünkön csillogott az izzadtság, és kapkodtuk a levegőt.
- Szeretkeztünk. - nyögte ki Liz egy fáradt mosollyal. 
Elégedetten bólintottam. Tudtam, Ő sem csinált még ilyet...mármint érzelmekkel fűtve. Egymásra mosolyogtunk, majd hamar fordított a helyzeten, hogy ismét fölöttem legyen. Lepetten figyeltem, ahogy ismét mozgatni kezdi a kezét férfiasságomon, hogy újra készen legyen.
- Még egyszer akarom. - mosolygott rám kacéran.
Elnevettem magam, és egy vállrántással feleltem:
- Rajtam ne múljon.
Még soha nem csináltam kétszer egymás után, hát most kiderül, milyen lesz. Hamar ismét készen álltam, így Liz fölém kerekedett. Ezúttal hagytam, hadd irányítson, ahogy Ő gondolja. Lassan ereszkedett férfiasságomra, majd halkat nyögött. Én a csípőjébe markoltam, és az ajkaimba haraptam. Szemem szorosan lehunytam, és kicsit a fejem is oldalra fordítottam.
Liz mozgás közben lehajolt hozzám, így megcsókolt. Tetszett, hogy én most semmilyen erőfeszítést nem teszek, nekem csak élvezni kell ezt az egészet. Mikor eltávolodott, megfeszítettem a nyakizmom, és a nyakát hintettem be puszikkal. A lepedőbe markolt mellettem, és nyögött egyet. Kezeim a csípőjére vezettem, kicsit megemeltem, majd felfelé kezdtem tolni ezúttal én. Hangosakat nyögött az újdonságtól, de éreztem, gyengülök, így visszaengedtem, és hagytam, hogy folytassa. Ismét mozogni kezdett, de immáron kiegyenesedve. Vészesen közeledtem a csúcshoz, de Ő még messze volt éreztem, így a kezemmel a csiklóját kezdtem izgatni. Hátradöntötte a fejét, és összeszorított szemmel nyögött egy hangosabbat. Úgy tűnik, tévesen mértem fel a helyzetet, mivel ettől az érintéstől hamar elélvezett. A mellkasomra támaszkodva pihegett, majd 8-asokat írt le a csípőjével, így én is repültem utána a csúcsra.
Még soha nem éreztem ezt. Eddig egyszer sem mentem el egy este, nemhogy háromszor. Liz csodákra képes velem. Ő más volt, megtörte a jeget. Ő az igazi, Őt kerestem eddig. Kár volt félnem ettől. Mellém dőlt, és a mellkasomon nyugtatta fejét. Mindketten pihegtünk, izzadt testünk összesimult. Zavart kicsit, hogy ennyire gátlástalanul fekszünk az ágyon meztelenül, de nem bírtam volna elviselni most magamon a takarót. Végre megtörtént, és én boldog voltam. Igazán boldog.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, nem tudom, mit tettem, mivel töröltem ki a megjegyzésed, de annyira sajnálom. Végtelenül haragszom magamra, olyan hosszú szitkozódást levágtam, ami egyáltalán nem illik rám. Annyira, de annyira röstellem, fogalmam sincs, mire kattinthattam. Többé nem fordul elő ígérem, nem szeretném, hogy ezért megharagudj rám. Hálás vagyok, hogy vetted a fáradtságot, és leírtad a véleményed, én pedig véletlen tönkretettem. Kérlek, ne haragudj. :'(

      Törlés
    2. :) Ugyan, ezért ne emészd magad, ha kell most újra leírom, mivel újra elolvastam ezt a részt! :D Egyébként ilyen kis apróságért soha az életben nem tudnék megharagudni, főleg nem a kedvenc írómra. :3 (Ennél nyalizósabbat nem is írhattam volna, de így van. :D)
      Imádtam ezt a részt, mivel végre valahára megtették. :) Lou olyan aranyos volt az elején, ahogy izgult Grace miatt, de én is megijedtem, nehogy Gevin bekavarjon. :D Hála az égnek nem ez történt és végre össze jött nekik! :)

      Törlés
    3. Oh, nagyon szépen köszönöm. Nem volt nyalizós, nekem nagyon jól esett. :') Nos igen, Liz végre megkapta, amire régóta vágyott...Lou-t. Hahaha. Még egyszer elnézést a bakimért.

      Törlés

Music Note 4